Hoe u QR-codes het beste kunt gebruiken voor online marketing

Heeft u nog uw eigen QR-code?

Weet jij wat een quick response code is? Zo niet, dan is het de evolutie van streepjescodes, en mensen met smartphones kunnen eenvoudig een foto van deze streepjescodes maken en ze worden letterlijk naar de website van het bedrijf, video, contactformulier, dagschotels, kortingsbonnen en zakelijke kansen gestuurd. Presentaties, of wat je maar wilt.

Ik zie de mensen die het online maken opvallen en weten hoe ze het internet kunnen automatiseren en hun vaardigheden kunnen maximaliseren. Dit wordt ‘het internet schalen’ genoemd. Dit betekent dat u technologie in de gaten moet houden die uw bedrijf kan transformeren… Introductie van Quick Response-codes.

Succesvolle ondernemers zijn altijd op zoek naar manieren om hun producten of diensten te verbeteren. Met je eigen qr code online generator kun je precies dat doen. Bedenk hoe je deze offline marketingtool kunt gebruiken. Ik zal u enkele eenvoudige voorbeelden laten zien.

Maar laten we het eerst hebben over hoe u deze technologie offline kunt gebruiken.

U kunt bijvoorbeeld een QR-code op een visitekaartje plaatsen. Trek tijdens uw volgende zakelijke bijeenkomst uw visitekaartje tevoorschijn en stel u voor dat er een unieke QR-code op de voorkant staat. Dit zal niet alleen een technisch gesprek op gang brengen, maar het zal ook onthullen dat u te maken heeft met iemand die de nieuwste technologie gebruikt om uw bedrijf te promoten. U kunt de QR-code gebruiken om die persoon rechtstreeks naar het offerte- of aanvraagformulier te sturen. De QR-codes in deze blogpost gaan eigenlijk naar de MLSP die deze QR-codes aan alle leden geeft.

Een andere leuke optie is om je eigen codes op promotionele artikelen zoals mokken, pennen, hoeden, enz. te zetten. De afbeelding mag alleen groot genoeg zijn voor de smartphonecamera om de foto te maken. (Ik heb EVO en gebruik een Android QR-lezer).

We weten allemaal dat we in een tijdperk van technologie leven waarin mensen onmiddellijke bevrediging willen. Nou, mijn vrienden bij MLSP hebben deze echt coole functie ontwikkeld. Als u op zoek bent naar een kant-en-klaar internetmarketingsysteem dat u helpt bij het promoten van elk product en/of dienst en dat enkele van de coolste functies heeft, zoals het genereren van QR-codes, kijk dan eens naar MLSP.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *