Ontdek een reeks toegewijde servers die geschikt zijn voor elke behoefte en elk budget

Ongeacht de grootte van uw bedrijf, het is van het grootste belang voor u om dedicated servers te hebben die u zullen helpen met al uw hostingbehoeften. U wilt en heeft de meest krachtige en toegewijde servers nodig die beschikbaar zijn, waarmee u de meeste inhoud kunt uitvoeren zonder uw portemonnee leeg te maken. Alle processors die u op internet kunt vinden, zijn extreem snel en bieden u uitstekende mailservers, database- en webservers, evenals applicatieservers en meer. Bij hen ontdekt u een budgetprijs met prestaties op zakelijk niveau, dual channel-geheugen en voorbeeldige datatoelage. Je hebt ook een voorbeeldige ruimte op de harde schijf, evenals gratis echte export, back-upruimte, IP KVM en meer. U ontvangt ook een speciaal telefoonnummer, e-mailondersteuningsteam en tickets, met de snelste responstijden op internet. U kunt altijd rechtstreeks verbinding maken met uw box, met een gratis onbeperkte overstapservice. Elke dedicated server die u heeft, wilt of nodig heeft, is altijd op voorraad bij de beste websites op internet.

Als u op zoek bent naar iets meer geavanceerd, kunt u ook kiezen voor de best presterende toegewijde service in combinatie met redundantie voor een ongelooflijke prijs. Een professionele reeks van deze dedicated servers heeft de capaciteit om al uw inhoud te hosten in elke omgeving die wordt bestuurd door hardware raid-controllerkaarten. Ongeacht het kaartniveau van de raid-controller, u kunt er altijd zeker van zijn dat uw gegevens veilig zijn, maar de prestaties blijven bieden die u wilt en nodig heeft. Met deze professionele dedicated servers krijgt u altijd multicore-prestaties, Xeon-processors voor verwerking op serverniveau en een hoge datalimiet. U kunt rechtstreeks verbinding maken met uw box voor onbeperkte overschrijvingen die u nooit een cent kosten. Het netwerk waarop u deze dedicated servers kunt gebruiken, is volledig IPV6-compatibel en heeft de maximale uptime-betrouwbaarheid gegarandeerd.

Voor maximale bescherming en service van uw dedicated servers kunt u ook kiezen uit een reeks servers die zijn gebaseerd op de hoogste kwaliteit missiekritieke hostingcapaciteiten die beschikbaar zijn op internet. Op deze manier kunt u de meest voorbeeldige enterprise-grade hardware gebruiken die beschikbaar is, die u voorziet van een standaard redundante voeding, DRAC-kaarten, hardware-raidkaarten met volledige batterijondersteuning en die in staat zijn tot een voorbeeldige reeks schijfconfiguraties om aan al uw behoeften te voldoen . Dus als u bedrijfskritische applicaties, drukbezochte websites of gevirtualiseerde servers moet hosten, kunt u deze superieure dedicated servers ook op internet vinden. Naast de voedingen, kaarten en stations, ontvangt u ook het beste geheugen voor foutcontrole en de hoogste kwaliteit hardware-monitoringportal voor systemen die vandaag beschikbaar is op internet.

Ongeacht de behoeften van uw dedicated servers, u ontvangt altijd gratis, 24/7 speciale ticket-, telefonische en e-mailondersteuning en kunt rechtstreeks verbinding maken met uw inbox voor gratis onbeperkte overdrachten. Met een SLA met een betrouwbaarheidsgarantie van 99,9%, zult u niet teleurgesteld zijn in het aantal dedicated servers dat u in Australië op internet kunt vinden. De beste bedrijven bieden u niet alleen de laagste beschikbare prijzen, maar komen overeen met elke geadverteerde prijs die u elders kunt vinden.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *