Pub Quiz – Waarom een Trivia Quiz Night organiseren?

Als je erover nadenkt om regelmatig een pubquiz te houden, maar moet overtuigen dat het de moeite waard is, kun je het volgende overwegen. Een goed georganiseerd pubquiz-evenement zal zowel een winstgevende onderneming zijn als een platform om uw vestigingsbedrijf op te bouwen en uit te breiden. Helaas kan meer omzet ook vaste klanten blokkeren die de sleutel tot uw inkomen kunnen zijn. Zoals bij de meeste evenementen, moet u een balans vinden tussen nieuwe zaken en kernactiviteiten. Beide kunnen worden ondergebracht als u een gelukkig medium vindt.

gemeenschap evenement. In het verleden werden pubs over het algemeen gebruikt door mannen om te ontspannen in hun vrije tijd. Tegenwoordig zie je paren van mannen en vrouwen van verschillende leeftijden en beroepen die elkaar willen ontmoeten of samen tijd willen doorbrengen. De Wekelijkse quizvragen met alle antwoorden is goed gestructureerd en kan een populair evenement zijn dat een breed publiek aanspreekt. Het extra werk dat nodig is om het avondeten klaar te maken, kan van een rustige doordeweekse dag een drukke geldspinner maken.

Retourneer op maat. Als mensen genieten van warme en vriendelijke pubquizzen, zult u merken dat uw bedrijf ook op andere gebieden groeit. Een positieve sfeer kan erop wijzen dat uw faciliteit is gekozen als locatie voor uw evenement. Het kan voor sommige klanten de favoriete plek zijn om op een andere dag terug te komen om het menu te proberen of familie of vrienden te bezoeken. Wat de reden ook is, je kunt profiteren van een retourdeal als je een leuke avond hebt.

Zal aanbevelen aan vrienden. Waarom zouden klanten hun pubquizvragen en -antwoorden niet kunnen meenemen als de avond voorbij is en de prijzen zijn uitgereikt? Plaats met minimale inspanning gewoon uw bedrijfsnaam op elke pagina en u krijgt vrijwel gratis advertenties. Dit is eenvoudig, maar zullen mensen niet alleen je barnaam zien, maar ook vragen hoe het was? Ik raad het aan als je het goed doet. Het is beter als mensen het eten. Ook daarvoor kun je een verwijzing krijgen.

De club begint met het maken van reserveringen. Van clubs tot oudergroepen, mensen uit alle lagen van de bevolking willen af en toe een plek om iets te drinken of uit eten te gaan. Als je indruk maakt op mensen op een quizavond, zullen ze je onthouden.

Als huiseigenaar zijn er nog veel meer redenen om een trivia-avond te organiseren, maar deze vier geven je wat ideeën. Het punt is dat mond-tot-mondreclame de beste reclame is die een bar kan krijgen. Druk op de pubquizavond en er zullen regelmatig mensen komen.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *